Reparatie en onderhoud

Op zichzelf hoeft er niet veel onderhoud te worden verricht aan een door ons geplaatste zonwering. Dat gezegd hebbende is het duidelijk dat een incidentele schoonmaakbeurt de levensduur van wat voor systeem dan ook ten goede komt. En moeilijk hoeft dat niet te zijn. U kunt uw zonwering goed schoonhouden met water en een doek. Gebruik daarbij liever geen agressieve producten of schuurmiddelen, die uw doek of aluminium onherstelbaar kunnen beschadigen. Mochten de bewegende onderdelen na verloop van tijd wat stroever lijken te lopen kunt u dat eventueel verhelpen met een daartoe bestemd product. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Herstel en reparatie

Helaas wordt de kwaliteit van zelfs de beste producten na verloop van tijd minder en heeft u misschien een reparateur nodig. U heeft een slecht functionerend zonnescherm, een gebroken trekband of een kapotte motor? Heel vervelend, maar wij kunnen uitkomst brengen. Onze medewerkers zijn uiterst ervaren en goed opgeleid en helpen u zo uit de brand.

 

Garantie

 

Vanzelfsprekend zit er op al onze geleverde producten en ons werk een gedegen garantie. Standaard zit er bij ons op constructie en materiaal drie jaar garantie. Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bent bij ons van harte welkom.