Rolluiken

Bent u op zoek naar zonwering in om rondom Deventer en overweegt u rolluiken te plaatsen, dan helpen wij u graag verder. Er zitten nogal wat voordelen aan het plaatsen van rolluiken en die gaan verder dan alleen het zonwerende effect tijdens de heetste dagen van het jaar. Onze rolluiken zijn van absolute topkwaliteit; kleurecht, volledig weerbestendig en hebben een fraaie vormgeving. Wij werken uitsluitend met de beste producten op de markt en leveren standaard drie jaar garantie op werk en product.

 

Waarom rolluiken?

Iedere vorm van zonwering heeft zijn eigen specifieke voordelen en het is raadzaam om u goed te laten voorlichten over de vorm van zonwering die het beste in uw situatie past.

 

Volledige verduistering

Zo verduistert een rolluik uw ruimte vrijwel volledig. Er komt geen licht meer binnen. Bijvoorbeeld ideaal voor iemand die overdag moet slapen.

 

Energiebesparend

Rolluiken zijn energiebesparend doordat ze de warmte in een kamer tijdens de winter beter vasthouden.

 

Ruimtebesparend

Rolluiken nemen eigenlijk nauwelijks plaats in en zijn daardoor ruimtebesparend en steken niet uit.

 

inbraakwerend

Een andere belangrijke factor is de inbraakwerende werking van een rolluik. Rolluiken zijn nu eenmaal geen favoriet van de inbreker, daar het lastig is om snel en geluidloos binnen te komen via een rolluik.

 

Rolluiken plaatsen

 

Onze rolluiken zijn gemaakt met dubbelwandige aluminium lamellen die zijn volgeschuimd voor extra stevigheid en isolatie. De lamellen worden handmatig of elektrisch opgerold in een kast boven het raam. Alles is te verkrijgen in de verschillende standaard kleuren.